Staj Mülakatları

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Yaz döneminde staj yapan öğrencilerimizin dikkatine:

2020 Yazında stajlarını yapan Finans ve Bankalılık, Muhasebe ve Finans Yönetimi ile Sigortacılık ve Risk Yönetimi Bölümü öğrencilerinin staj mülakatları 3 Kasım 2020 Salı günü Saat 12.00'da Google Meet üzerinden yapılacaktır. (Google Meet için katılım linki, mülakattan önce OBS sisteminde kayıtlı olan mail adreslerinize gönderilecektir.)

Finans ve Bankacılık ile Sigortacılık ve Risk Yönetimi Bölümü öğrencileri aşağıda belirtilen 3 belgeyi

1) Staj defteri (20 sayfa, her sayfası imzalı kaşeli)

2) Staj değerlendirme formu (imzalı, kaşeli)

3) Ücretli staj yapanlar için ücretin ödendiğine dair dekont (ücretli yapmayanlar sadece yukarıdaki 2 belgeyi gönderecektir)

taratıp, PDF dosyası halinde ilgili öğretim elemanına (Finans ve Bankacılık: Arş. Gör. Ahsen Emir Bulut-ahsen.bulut@dpu.edu.tr. Sigortacılık ve Risk Yönetimi: Arş. Gör Murat Kırkağaç-murat.kirkagac@dpu.edu.tr)  mail olarak 30 Ekim 2020 Cuma saat 23.59'a kadar göndermeleri gerekmektedir.

19 Ekim 2020, Pazartesi / 887 defa okundu.