Fakültemizden Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na Ziyaret

Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi akademik kadrosu, dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı başkanlığında Yükseköğretim Kalite Güvencesi kapsamında dış paydaşlarımızdan olan Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyarette bulundular.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası adına fakültemizi yönetim kurulu üyesi M.Selman Hatipoğlu başkanlığındaki heyet karşıladı.

Son derece verimli geçen ziyarette üniversite-sanayi işbirliği konusunda çalışmaların artması üzerine görüş birliğine varıldı. Öğrencilerimizin staj ve işe giriş protokolü, iş başı eğitim, teorik derslerin yanı sıra uygulamaya yönelik konuların da müfredata dahil edilmesi konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrası her iki taraf da görüşmeden duydukları memnuniyeti dile getirerek birbirlerine teşekkür ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2019, Çarşamba