Fakültemizden Kütahya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına Ziyaret

Fakültemiz bölümlerinden Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü, dış paydaşı Kütahya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını (Kütahya SMMMO) ziyaret etti.

Bu ziyarette Fakülte dekanımız Prof. Dr. Emin ZEYTİNOĞLU, Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selçuk YALÇIN, bölüm akademik personelleri, Kütahya SMMMO Başkanı Ahmet BÜLBÜL ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya geldi.

Akademisyen ve sektör buluşması olarak nitelendirilebilecek bu ziyarette muhasebe mesleğinin güncel sorunları, muhasebe işlemleri ve mesleğinde kısa dönem gelecekteki değişiklik beklentileri ile muhtemel sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.
KUBFA'nın dış paydaşı olarak Kütahya SMMMO Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin görüşleri alındı.

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Emin ZEYTİNOĞLU, dış paydaş görüşlerine önem verdiklerini belirterek Oda Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sunarken Kütahya SMMMO Başkanı Ahmet Bülbül de dekanımıza ve bölümümüze ayrı ayrı teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2023, Salı