Fakültemizden Meslek Mensuplarının Gözünden Muhasebe ve Denetim Konulu Etkinlik

Muhasebe Araştırmaları Topluluğu ile Fakültemiz Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü “Meslek Mensuplarının Gözünden: Muhasebe ve Denetim” etkinliğini 23 Mayıs 2024 tarihi saat 13.00’da Fakültemiz Amfi 9’da gerçekleştirdi.
Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selçuk YALÇIN’ın moderatörlüğünde Kütahya SMMMO Başkanı Sayın Ahmet Bülbül ve YMM Sayın Osman Orhan CENGİZ mesleki deneyimlerini aktarmıştır, muhasebe ve denetim alanındaki güncel durumlar tartışılmıştır. Öğrencilerin sorularına içtenlikle cevap veren konuşmacılar, etkinlikte yer almaktan büyük keyif aldıklarını belirtmişlerdir. Etkinlik, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Emin ZEYTİNOĞLU, Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selçuk YALÇIN ve Muhasebe Araştırmaları Topluluğu Danışmanı Arş. Gör. Nesil İŞBİL’in konuklara teşekkürlerini sunmasıyla sona ermiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2024, Perşembe