Rektörümüzden Fakültemize Ziyaret

Rektörümüzden Fakültemize Ziyaret

27 Kasım 2023 tarihinde, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür, Prof. Dr. Özer Aydın, Rektör Danışmanlarımız Doç. Dr. Arif Kolay, Doç. Dr. Erdal Aday, Genel Sekreterimiz Yusuf Çetin fakültemizi ziyarette bulundular. Etkinlikte ayrıca, bir önceki Dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı, Dekanımız Prof. Dr. Emin Zeytinoğlu, Dekan yardımcımız Prof. Dr. Nasıf Özkan, Fakültemiz akademik ve idari personeli de hazır bulundu.

Ziyaretinde Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak bir önceki dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı’na plaket takdim etti ve Fakülteye katkılarından dolayı takdirlerini bir kez daha iletti. Prof. Dr. Aydın Kayabaşı, dekanlığı süresince elde edilen başarıların bir sonraki aşamada daha da büyümesini temennilerinde bulundu. Dekanımız Prof. Dr. Emin Zeytinoğlu ise bir önceki dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı’na fakültemiz adına bir kez daha teşekkürlerini iletti.

Plaket takdimi sonrası öğle yemeğine geçildi. Karşılıklı sohbet biçiminde geçen Yemek esnasında fakültemiz akademik ve idari personelinin taleplerini dinleyen Rektörümüz etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve fakültemiz personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2023, Pazartesi