Fakültemizden Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nda Sigortacılıkta Yeni Trendler ve Pazarlama Stratejileri Eğitimi

Sigortacılık ve Risk Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilüfer DALKILIÇ, Doç. Dr. Kudbeddin ŞEKER ve Arş. Gör. Büşra ÖZTÜRK Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)’ na ziyarette bulundu.

Prof. Dr. Nilüfer DALKILIÇ sigorta acentelerine “Sigortacılıkta Yeni Trendler ve Pazarlama Stratejileri” adlı eğitimini 28 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirdi.  Meclis Başkanı İlhami AYDIN ve etkinliğe katılan Kütahya ve Tavşanlı sigorta acenteleri teşekkürlerini sunup bu etkinliklerin devam edeceğini belirttiler.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2024, Perşembe