Sry Bölümümüz ile Sedev Arasında İstihdam ve Staj Protokolü İmzalandı

Sry Bölümümüz ile Sedev Arasında İstihdam ve Staj Protokolü İmzalandı

Fakültemiz bölümlerinden Sigortacılık ve Risk Yönetimi Bölümü ile Risk Topluluğu tarafından Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç moderatörlüğünde Sigorta Eksperlik Mesleğinin Önemi ve Sektördeki Yeri isimli etkinlik düzenlendi. Etkinlikte Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı (SEDEV) ise Sigortacılık ve Risk Yönetimi bölümümüz arasında Sigorta Eksperliği İstihdam ve Staj Protokolü imzalandı.

FEF Germiyanoğlu Yakup Bey Salonu'nda düzenlenen etkinliğe üniversitemiz adına Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları, Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin Zeytinoğlu, Sigortacılık ve Risk Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç, akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Etkinlikte SEDEV adına SEDEV Başkanı Tamer Topal, Başkan Yardımcısı Burak Soydan Akçay, Denetleme Kurulu Üyeleri Adem İren ve Şeyda Tüfek, TÜSED Sicil Kurulu Üyesi Selahattin Eyüp Şimşir eksperlik mesleği hakkında detaylı bilgiler verdiler. Sigortacılık ve Risk Yönetimi Bölüm Başkanı ve Risk Topluluğu danışmanı Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç’ın moderatörlüğünde yapılan ve soru cevap biçiminde devam eden etkinlikte öğrencilerimizin eksperlik mesleği hakkındaki tüm soruları cevaplanmış oldu.

Etkinlikte Sigortacılık ve Risk Yönetimi bölümümüz ile SEDEV arasında Sigorta Eksperliği İstihdam ve Staj Protokolü Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve SEDEV Başkanı Tamer Topal tarafından imzalandı. Etkinlikten sonra dekanımız Prof. Dr. Emin Zeytinoğlu ve akademisyenlerimiz tarafından katılımcılara plaket takdim edildi. Etkinlik Prof. Dr. Nilüfer Dalkılıç’ın fakültemiz öğrencileri adına SEDEV’e teşekkürlerini iletmesi ve üniversite-sektör işbirliklerinin önemini vurgulaması ile son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2023, Salı