Dekanımızın “Fakültemize Hoş Geldiniz“ Mesajı

Sevgili Öğrencimiz,

Öncelikle Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi'ne hoş geldiniz! Zorlu bir sınav sürecini başarıyla tamamlayarak aramıza katılma hakkı kazandığınız için sizleri tebrik ediyorum.

Bu yeni başlangıç, hayatınızda önemli bir dönüm noktası olacak. Fakültemiz, sizlere teorik bilgilerin yanı sıra pratik beceriler kazandırarak iş hayatına en iyi şekilde hazırlanmanız için gerekli olan her türlü imkanı sunacaktır. Eğitim hayatınız boyunca alacağınız derslerin yanı sıra, çeşitli sosyal etkinlikler ve projelerle de kendinizi geliştirmenizi ve dolu dolu bir üniversite hayatı geçirmenizi hedefliyoruz.

Unutmayın ki, burada edineceğiniz bilgi ve deneyimler, geleceğinizi şekillendirecek en önemli taşlardan biri olacaktır. Fakülte olarak, her zaman yanınızda olacak ve sizlere en iyi eğitimi sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Tekrar hoş geldiniz diyor, eğitim hayatınızda başarılar diliyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla,

Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı