Bankacılık ve Finans Tezsiz Yüksek Lisans Programımız Yaz Okulunda Öğrenci Alacaktır

Geleceğin teorisyen ve uzman uygulamacılarını finans dünyasına kazandıran Finansal Ekonomi Tezli Yüksek Lisans Programı ile Bankacılık ve Finans Tezsiz Yüksek Lisans Programımızla finansal hizmetler ve bankacılık sektöründe çalışan veya çalışmaya aday personeller, muhasebe meslek mensupları, özel işletmelerin mali işler departmanları ve finansal okuryazarlık kapsamında finans ve ekonomi alanına ilgisi olan diğer tüm meslek mensuplarının katılımıyla programlarımız zenginleşmektedir. Ders müfredatlarımız güncel ekonomik ve finansal olayların ışığında sürekli güncellenirken finansal okuryazarlık kapsamında tüm ilgi duyanlar programımıza dahil olabilir. Tezsiz yüksek lisans programından finansal ekonomi tezli yüksek lisans programımıza geçiş imkanları ise öğrencilerimize akademik dünyanın kapılarını aralamaktadır.

Bu amaçlar doğrultusunda genç dinamik alanlarında uzman akademik kadromuz ile meslek mensubu ya da adayları ile FİNANSAL OKURYAZAR olmak isteyen siz değerli öğrenci adaylarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2022, Perşembe